За шеф на “Водоснабдяване”-Брезник назначиха единственият кандидат, явил се на конкурса

Инженер Даниела Костадинова е новият управител на общинското дружество „Водоснабдяване”-Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Инженер Костадинова е и единственият кандидат, който подаде документи за участие в конкурса за възлагане на управлението на еднолично дружество, с ограничена отговорност “Водоснабдяване“-Брезник. Конкурсът бе обявен в края на месец август тази година.

До процедурата за конкурса за нов управител на общинското дружество се стигна след като настоящият ръководител инженер Иван Ковачев е подал заявление до Община Брезник да бъде освободен от длъжността. Заявлението, съгласно договора между инженер Иван Ковачев и общинската администрация, се явява като предизвестие, считано от 30 юни 2023 година.

Новият управител на общинското дружество е химик по образование, но има магистратура по икономика от Университета за национално и световно стопанство. Инженер Костадинова има над 20-годишен професионален опит във ВиК-Перник, където близо 15 години е била началник на пречиствателната станция за питейни води в Перник.

Виж също...

Loading...