Васил Узунов се закле във всичките си действия да се ръководи от интересите на гражданите на община Брезник – ВИДЕО

Новият стар кмет на община Брезник Васил Узунов положи клетва за мандат 2023 – 2027. Полагането на клетвата се случи на първото тържествено заседание на новия Общинския съвет, което се състоя в брезнишкото народно читалище “Просвещение-1870”, предаде репортер на Zapadno.com.

В присъствието на областният управител на област Перник Людмил Веселинов, представители на Общинска избирателна комисия-Брезник, брезнишката общинска администрация, институции в града и граждани, Васил Узунов положи клетва. Той се закле във всичките си действия да се ръководи от интересите на гражданите на община Брезник.

Узунов беше преизбран за кмет на община Брезник с вота на 1 946 избиратели или 60,91 % от гласувалите на местните избори в Брезнишко, които се произведоха на 29 октомври. Това е четвърти кметски мандат за него.

Васил Узунов е роден през 1969 година в град Брезник. Завършил е Шуменския университет със специалност “Национална сигурност”. От 1992 година до избирането му за кмет през 2011 година е работил в системата на МВР. От 1992 година до избирането му за кмет през 2011 година е работил в системата на МВР.

Вижте във видеото на Zapadno.com как Васил Узунов полага клетва за кмет (ако четете сайта от мобилно устройство, моля преминете към десктоп версия на браузъра, за да може да гледате видеото в пълен размер):

Виж също...

Loading...