Случаят в село Режанци по bTV: Жена говори за домашно насилие, а познати описват починалия – ВИДЕО

Серия сигнали за тормоз и домашно насилие над млада жена и детето и. Стигна се и до смъртта на възрастния и баща. Каква е причината – инфаркт или убийство? Случаят е от село Режанци. На 4 ноември хората там се събуждат с информацията за тежко престъпление. 69-годишен мъж е намерен мъртъв в двора на къщата си. Съдебно-медицинската експертиза показва, че причината на смъртта е инфаркт, но според близките на жертвата причината е друга, съобщи bTV в репортаж по темата.

След 15 години брак и след развод преди пет години жена твърди, че тормозът от мъжа ѝ продължава. Затова настоява за анонимност. „Години наред ме заплашва мен и близките ми, че ще ни убие. Непрекъснато отправя заплахи по отношение на баща ми още по време на брака ми с него – че ще го убие, защото той е моята сила и опора и на него разчитам да ме защитава и отбранява от него“, разказва жената. Казва, че спрямо нея е имало домашно насилие. Била е бита, а нейният син я е спасявал. Дори насочил пушка срещу нея.

Пред камерата на bTV на живо от площада на Режанци говорят и близки до починалия 69-годишен мъж.

Вижте във видеото на bTV репортажа за случая в село Режанци (ако четете сайта от мобилно устройство, моля преминете към десктоп версия на браузъра, за да може да гледате видеото в пълен размер):

Виж също...

Loading...