Кметът на село Кошарево: Общинските съветници трябва малко да се обърнат към селата, да ни погледнат, че и ние сме хора

Инфраструктурата на брезнишкото село Кошарево е приоритетът, по който трябва да се работи. В това е убедена Милка Боянова, която на местните избори беше избрана за кмет на селото, предаде репортер на Zapadno.com.

Кметът на село Кошарево Милка Боянова спечели втория тур на местните избори в населеното място. На балотажа за нея гласуваха 55 от избирателите. Тя вече има богат опит като кмет на селото, а на последните избори се яви като кандидат от коалиция “Алтернативата на гражданите”. Преди дни тя положи клетва за кмет на кмеството на Кошарево. Прочетете и вижте още по темата в публикацията: Кметовете на селата Велковци, Слаковци, Кошарево и Ноевци положиха клетва за 4-годишен мандат – ВИДЕО.

Инфраструктурата на селото е в окаяно състояние, смята Милка Боянова. “Най-много заради това съм се кандидатирала. Просто хората ме поискаха и затова впрочем четвърти мандат ще съм кмет, преди 15 години отново бях. Само да съм жива и здрава и ще гледаме с обща усилия малко от малко да подобрим инфраструктурата на селото. Сега има повече средства, има повече възможности. Стига да се искат правилно и да ни се помага от страна на Общината. Това е много важно. Сега общинските съветници трябва малко да се обърнат към селата. Да ни погледнат и че ние сме хора, и да ни посещават”, каза Милка Боянова.

Близо 40 години тя е част от културния живот в региона. Това е и причината сред приоритетите в управленската и програма да бъде развитието на културния живот в Кошарево. Една от целите и е ремонт на читалищната сграда в селото.

Виж също...

Loading...