Футболен клуб “Черногорец” предоставя стадиона в село Ноевци за мача между България и Унгария, както и състезатели за двубоя

Футболен клуб “Черногорец” (Ноевци) отправи предложение във връзка с казуса за предстоящия мач между националните отбори на България и Унгария, видя Zapadno.com.

От началото на месеца в публичното пространство се заговори за мача от европейските квалификации между България и Унгария. Футболната среща е насрочена за 16 ноември. Първата новина беше свързана с решението мачът да не се играе пред публика. Последва смяна на няколко локации, на които ще се играе мачът в страната ни.

Първоначално двубоят беше предвиден да се проведе на националния стадион „Васил Левски“ в София, но впоследствие бе преместен на „Христо Ботев“ в Пловдив и без фенове по препоръка на УЕФА. В четвъртък пък строителят на стадион “Христо Ботев” – Илиян Филипов, заяви, че поради продължаващите ремонтни дейности на съоръжението не е препоръчително мачът да се проведе на стадиона от съображения за сигурност, пише gong.bg. В понеделник ще бъде взето решение на кой стадион ще се проведе мачът.

Тази вечер от футболния отбор на брезнишкото село Ноевци излязоха с позиция по темата и дори предложиха стадиона в населеното място за провеждане на мача. В редовете по-долу може да прочетете какво съобщиха от “Черногорец”:

Нямаме национален отбор!!!

Нямаме държава!!!!

Нямаме адекватен БФС!!!

Нямаме Министър на младежта и спорта и никога не сме имали!!!!

Нямаме вече и стадион!!!!

ФК”Черногорец” предоставя безвъзмездно своя стадион за срещата България – Унгария!!!!

Ако няма състезатели ще подсигурим такива!!!!

В последните няколко дни копаем дъното в историята на световния футбол. Пияниците взеха връх в своята неграмотност и надминаха Северна Корея. Футболна Европа се ошашави. “УЕФЯ” подкрепя тази простотия заради гласът на Преслава при избора им за президент. Всичко е навързано като свински черва.

Министърът на спорта се досети за изключените клубове едва сега. Не искаме срещи, дела трябват!!!! Не може да си правят пиар акция за наша сметка????

Във футболна България силата е във феновете!!!!! Ние сме плътно зад тях!!!!

Всички вие показахте, че няма цвят в борбата с унищожителите на ЦАР Футбол!!!!!

До момента от Министерство на спорта и от Българския футболен съюз няма официални позиции по темата.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...