В търсене на работа: 6 практични съвета при интервю с работодател, които никой друг няма да ви каже

Интервюто за работа е съществен момент от започването на такава. То е важно, както за работодателя, така и за служителя, тъй като и двете страни добиват представа за себе си. Младият Адриан Кирилов представя 6 практични съвета при интервю за работа. Съветите са полезни и изцяло авторски, видя Zapadno.com.

Съветите са публикувани в личния блог на Адриан Кирилов, който се вълнува от политика, спорт, социални процеси и има още интереси в други области. Фокусиране, информиране и други методи са в основата практичните съвети при интервюто работодател – служител. “Правилната психологическа нагласа и фокусът върху предстоящото интервю са от ключово значение. Възможно е през деня да имаш много задачи за изпълнение, но е важно да ги разпределиш така, че точно преди и след събеседването ти с евентуалния работодател да няма нищо наложително за вършене”, споделя Адриан Кирилов в своя блог.

Авторът на съветите обръща внимание и на активността от страна на интервюираният служител. Какви са пълноценните съвети при интервю за работа, които никой друг няма да ви каже, може да научите като натиснете тук.

Снимка: pixabay.com

Виж също...

Loading...