Издирваната жена от Милославци е забелязана в района на трънски села, полицията преглежда видеозаписи от камери

Все още продължава издирването на 74-годишната Мария Славчова Томова от трънското село Милославци, съобщиха за Zapadno.com от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Перник.

Припомняме, че жената е в неизвестност от 26 октомври тази година, когато за последно е забелязана в района на Милославци. Висока е около 170 – 175 сантиметра, с прошарена коса и кафяви очи. Облечена е със зелена жилетка, оранжева пола и черни ботуши.

Провеждат се оперативно-издирвателни мероприятия и те няма да спрат докато жената не бъде открита. В момента се преглеждат видеозаписи от камери в трънски села, където се предполага, че може да е минала. Непрекъснато се свалят записи и се преглеждат. Провеждат се и разговори с хора от тези населени места. Има информация, че преди няколко дни Мария Томова е забелязана в района на села в Трънско, поясни за Zapadno.com Венцислав Алексов от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Перник.

В издирването участва Районно управление-Трън, “Гранична полиция”, специализиран сектор за масови мероприятия към Областна дирекция на МВР-Перник и други структури.

Който има информация за Мария Томова да се обади на телефон 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Виж също...

Loading...