Полицай от Областна дирекция на МВР-Перник с награда по майсторско управление на автомобил на национално състезание

XXIX-тото национално състезание “Пътен полицай на годината” се състоя вчера на Морската гара в Бургас. В надпреварата сили мериха 70 участници в 29 мъжки и 4 дамски отбора, като по регламент дирекцията-домакин участва с два отбора, съобщиха от МВР.

Отборите се състезаваха в дисциплините „Теоретична подготовка“, „Оказване на първа долекарска помощ – теория и практика“, „Стрелба“, „Майсторско управление на автомобил“, „Майсторско управление на мотоциклет“ и „Практичен изпит по оказване на първа долекарска помощ“. В дисциплината „Майсторско управление на автомобил“ на трето място е класиран Мартин Кирилов от Областна дирекция на МВР-Перник.

Наградите на победителите бяха връчени на церемония снощи, на която присъстваха директорът на Главна дирекция “Национална полиция” главен комисар Атанас Илков, началникът на „Пътна полиция” към лавна дирекция “Национална полиция” комисар Димитър Мичев, директорът на Областна дирекция на МВР-Бургас старши комисар Емил Павлов, доктор Надежда Тодоровска от БЧК и Мария Лазарова от Държавната агенция „Безопасност на движението по пътищата”.

Кадър: МВР – пресцентър

Виж също...

Loading...