На И. Гроздев от “Черногорец” (Ноевци) е издадено разрешително за протеста срещу БФС в София, но недоволството е на всички футболни фенове

Разрешителното за провеждането на протеста около националния стадион “Васил Левски” в София е издадено на Ивайло Гроздев, съобщиха от футболен клуб “Черногорец”.

Протестът се състоя на 16 ноември около стадиона и по време на мача между отборите на България и Унгария. Недоволството на българските фенове беше срещу ръководството на Българския футболен съюз. Напрежението ескалира след смесването на враждуващи футболни агитки и се наложи използването на водно оръдие от силите на реда. Това пък от своя страна породи други действия на някои от протестиращите, които посегнаха на автомобил на общинската полиция в София, кофи за отпадъци и други. Фенове пък се оплакаха от полицейско насилие, което бе заснето с мобилни телефони.

“Поръчкови медии отново търсят сензация около протеста. Кой е организатор на протеста???? Протеста е на всички фенове, без значение дали са сини, червени, жълти, черно- бели и т.н. Разрешителното за протест трябва да се издаде на някого. Този някой е Ивайло Гроздев- човек показал , че не трябва да ни е страх. Страхът е в БФС. Ние сме плътно зад него и се гордеем с него. Най- много се гордеем с всички фенове на футбола, които ги боли за състоянието на играта в България”, съобщиха от футболен клуб” Черногорец” (Ноевци).

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...