Организацията за благотворителния турнир в помощ на трънчанката Лили започна, заявките за участие в спортното събитие се приемат до 18 декември

С наближаването на най-светлия християнски празник в град Трън се организира благотворителен турнир по футбол на малки врати в помощ на трънчанката Лили. Събитието ще се проведе на 23 декември (събота) от 9 часа на ремонтираното футболно игрище в града, съобщи за Zapadno.com Жади Благоева.

Турнирът се организира с любезното съдействие на Община Трън, футболен клуб “Ерма” (Трън), Трънско туристическо дружество и местни благодетели. Нека помогнем на семейството и покажем, че по Коледа стават чудеса. Заявки за участие ще се приемат до 18 декември на телефон 0895 472 773 (Борис Благоев), поясни Жади Благоева.

Форматът на турнира ще бъде 4 + 1 и след крайния срок на записване ще бъде изготвена програма, която ще бъде сведена до знанието на всички участници.

За подпомагане каузата по набиране на средства за лечението на Лили е разкрита банкова сметка, която може да видите в края на текста. Трънското народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895” също се включва в кампанията с поставена дарителска кутия в библиотеката в читалищната сграда. Всеки, който не може да присъства на благотворителния турнир на 23 декември, може да подпомогне събирането на средства чрез дарителската кутия в учреждението.

Сметка: BG64STSA93000019490894

BIC: STSABGSF

Лиляна Евгениева Асенова

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...