С вход свободен в Брезник ще бъде изиграна комедията на абсурда “Няма места”, а сред артистите са Мая Бежанска, Емануил Манолов и други

Ироничната и свежа българска комедия на абсурда “Няма места” ще бъде изиграна в град Брезник. Комедията ще бъде представена от театрално-музикалния център в Кърджали, съобщиха от Община Брезник.

Подхранена от времето, в което живеем, в нея всичко става по български – по трудния и сложен начин. В малък селски хотел, близо до морето, се срещат група хора, които животът трудно би събрал. Хора, на които никак не им е чужда алчността, завистта или глупостта. Те са готови на всичко. Наистина на всичко. Написана и изиграна с много чувство за хумор, пиесата ще предизвика у едни смях, у други размисъл, а може би и малко тъга, поясняват от Община Брезник.

В ролите участват Мая Бежанска, Емануил Манолов, Мустафа Исмаил, Динко Ковачев, Маринела Драгомирова, Атанас Атанасов, Адриана Кънчева и Божидар Георгиев. Комедията “Няма места” ще се изиграе на сцената на големия салон в народно читалище “Просвещение-1870” на 13 декември от 19:00 часа. Входът за постановката е свободен.

Снимка: Община Брезник

Виж също...

Loading...