Магазин в Брезник събира хранителни продукти за нуждаещи се хора и очаква писма от деца и родители до Дядо Коледа

Тази година магазинът за подаръци, торти от памперси и други артикули в град Брезник ще се включи с две инициативи на тема “Добротата в нас”, съобщиха от търговския обект.

Магазинът се намира на улица “Георги Ив. Бунджулов” № 57 в Брезник. Едната инициатива е свързана с осигуряването на хранителни продукти за нуждаещи се хора от такива, които имат възможност да ги дарят. “Ако имаш донеси, ако нямаш си вземи” Всеки, който има желание, възможност и добро сърце, може да донесе трайни хранителни продукти, плодове и зеленчуци и да ги остави в кутията на доброто. Всеки, който има необходимост или познава човек в нужда, приятел, роднина, баба, дядо, съсед, може да избере, вземе или сподели, необходимите продукти с него”, добавят от магазина и отбелязват, че при неблагоприятни метеорологични условия и през нощта кутията ще бъде прибирана.

Другата инициатива е свързана белобрадия старец, любимец на децата – Дядо Коледа. “Скъпи родители, заедно с вашите деца, напишете писмото до любимият на всички дядо Коледа. Заповядайте в магазина и лично пуснете писмото в кутията. Мили деца, бъдете послушни и очаквайте желания подарък под елхата в коледната нощ”, допълват от търговския обект.

Работното време на магазина на улица “Георги Ив. Бунджулов” № 57 е от 9:30 до 17:30 часа в дните от понеделник до петък и от 10:00 до 14:00 часа в съботния ден. “Ако ти си добър, добър е и твоя живот!”, споделят от обекта.

Снимка: Подаръци с памперси за най-малките

Виж също...

Loading...