В читалището на Долна Секирна ще празнуват предколедно със секирския Дядо Коледа, възстановка на Бъдни вечер и други изненади

Коледен спектакъл “Секирски коледни усмивки” ще се проведе в народно читалище “Иво Войвода-1928” в брезнишкото село Долна Секирна, съобщи кметският наместник на населеното място Богомил Савов.

В коледния спектакъл участие ще вземат деца и самодейци. В театралния салон в читалището ще се пее, танцува, покаже възстановка на Бъдни вечер и ще има кулинарни изненади. “И знаете ли? Дядо Коледа, ама секирският ще пристигне с торба, пълна с подаръчета! И знаете ли, ще грейне в светлини нашата секирска коледна елха. Заедно ще я украсим, заедно ще се повеселим”, съобщават организаторите.

Всички жители и гости на село Долна Секирна са поканени на коледния спектакъл. Всеки, който желае, може да се включи и в кулинарните вкусотии, които ще бъдат приготвени. Спектакълът се организира от самодейци съвместно с ръководството на народно читалище “Иво Войвода-1928”. “Секирски коледни усмивчици” ще се проведе на 16 декември от 16:00 часа.

Виж също...

Loading...