Кошаревецът Методий Иванов игра в “Стани богат”, но въпрос за 3 хиляди лева прекъсна участието му – ВИДЕО

Методий Иванов от брезнишкото село Кошарево участва в телевизионното предаване “Стани богат” по bTV, видя Zapadno.com.

Кошаревецът е пенсионер и обича фолклора. От 1965 година до днес почти не е пропускал сурвакарски фестивал. Никога не е напускал пределите на България. Участието му в “Стани богат” започна на 24 ноември и продължи вчера, 27 ноември. Преди началото на своята игра кошаревецът каза на водещия на предаването Михаил Билалов, че Кошарево не е голямо село, но се слави с фалшивите свидетели. “Сега е времето за работа за тях. Има голема корупция у държавата и си намират работа свидетелите”, каза Методий Иванов. За подкрепа в предаването той беше дошъл със своя дългогодишен приятел Антон.

Вижте във видеото началото на играта на Методий Иванов в “Стани богат” (ако четете сайта от мобилно устройство, моля преминете към десктоп версия на браузъра, за да може да гледате видеото в пълен размер):

В продължението на предаването кошаревецът успя да достигне до въпрос за сумата от 3 000 лева, но се затрудни кой е верният отговор.

Вижте във видеото продължението на участието на Методий Иванов (ако четете сайта от мобилно устройство, моля преминете към десктоп версия на браузъра, за да може да гледате видеото в пълен размер):

Виж също...

Loading...