Коледният базар в град Трън ще изкара на площада продукция и произведения от местни институции, земеделски производители и талантливи трънчани

Множество участници са заявили желание да се включат в тазгодишното издание на коледния базар, който ще се проведе на 8 декември в центъра на град Трън, предаде репортер на Zapadno.com.

Коледният базар ще отвори от 11 часа на пространството пред откритата сцена на народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895”. Сред участниците със свои щандове ще бъдат средно училище “Гео Милев”, детска градина “Ален мак”, Център за обществена подкрепа “Дъга”, Център за социална рехабилитация и интеграция-Трън, пенсионерския клуб в града край границата, сладкотека “Ждрелото”, Борислава Цонева, Меденосладка Ждрелото на река Ерма, семейната ферма в село Глоговица, Бусинската сръчкотилница, Даниела Динева от село Бусинци и други участници, поясниха за Zapadno.com от народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895”.

Освен собствена продукция, сувенири и подаръци за празниците, трънчани и гости на града ще могат да си закупят и магнити със забележителности в района. По време на коледния базар ще звучи празнична музика от колона на читалището. Покрай базара ще отвори скара с вкусни мезета.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...