Пощенските станции в селата Слаковци и Кошарево ще сменят помещенията си с други, които да са по-достъпни за възрастните хора

Обявяване на публичен търг за отдаване под наем на части от имоти, които са публична общинска собственост, за предоставяне на пощенски услуги. Това беше одобрено от брезнишките общински съветници на сесия на Общински съвет-Брезник, която се проведе днес, предаде репортер на Zapadno.com.

Чрез процедурата пощенските станции в селата Слаковци и Кошарево ще могат да се преместят на първите етажи на сградите, в които се намират с цел удобство за възрастните хора, ползващи услугите им. Заявлението за това е от ръководителя на Областна пощенска станция-Перник.

В село Слаковци пощеската станция е на втория етаж на читалищната сграда. Искането на Областна пощенска станция-Перник е да бъде заменено това помещение с друго, което се намира на първия етаж на сграда.

В село Кошарео пощенската станция се намира в имот, който е към пощите и отново е на втория етаж на кметството в населеното място. Искането е Областна пощенска станция-Перник да наеме от Община Брезник помещение на първия етаж на административната сграда в селото.

Двете помещения за пощенските станции в Слаковци и Кошарево са с площи по 20 квадратни метра. След обявяване на публичен търг с явно наддаване помещенията ще могат да бъдат наети от Областна пощенска станция-Перник.

Виж също...

Loading...