Децата на Брезник посрещнаха Елза от “Замръзналото кралство” с въпроси, а тя пък им отговаряше с усмивки

Елза от Арендел от компютърно-анимационния фентъзи филм “Замръзналото кралство” беше част от програмата по включването на коледните светлини в град Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Елза посрещаше децата на Брезник във фоайето на народно читалище “Просвещение-1870” преди началото на част от програмата. Нежният образ се усмихваше на малки и големи от малко на 2 метра височина, до който достигаше благодарение на кокили. Прочетете още по темата в публикацията: Коледните празници в Брезник започнаха с огнено шоу, весела програма от читалището и подаръци – СНИМКИ.

Много бяха желаещите да се снимат с Елза, която за първи път посещава Брезник и призна, че е останала с много добри впечатления от градчето. Децата освен да се снимат с нея са показали любознателност като я попитали къде да останалите приказни герои Ана и Олаф. “Разпитваха ме за Олаф, за Ана. Къде са, какво правят, защото в момента както се вижда ги няма. Те са неразделна част от моята приказка”, каза Елза. Оказва се, че приказните герои са в съседни населени места, където са зарадвали още деца.

Виж също...

Loading...