Студено утро и във вторник с минимални температури между -6 и 4 градуса, но през деня ще се затопли, с изключение на районите с по-трайни мъгли

Във вторник ще има мъгли и ниски облаци, в Добруджа следобед ще се увеличи облачността и ще е от средния етаж, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури ще бъдат от 0 до -5 градуса, в западните полета до -4, -6 градуса, по Черноморието до плюс 1, плюс 4 градуса. Сутринта ще бъде студена с облаци по Черноморието, с мъгли в Тракия и в западните полета. През деня ще бъде предимно слънчево. Следобед над северните райони ще премине облачна вълна с облаци от средния етаж, с повече облаци над Добруджа. Валежи не се очакват.

Вятърът ще бъде слаб със скорости до 20 километра в час от югозапад. По високите части на планините ще духат умерени ветрове от север-северозапад със скорости до 30 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 6 до 13 градуса, в районите с по-трайни мъгли до 3 – 5 градуса, по Черноморието 10 – 13 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...