Речено-сторено: Достъпът до кабинета на кмета на Брезник е по-свободен след премахването на еднопроходната въртяща се бариера – СНИМКИ

След изборите на 29 октомври тази година има промени в сградата на общинската администрация на Брезник. Те са свързани с достъпа до втория етаж на сградата, където са кабинетите на кмета, заместник-кметовете, секретаря и други служители на Община Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Години наред, за да се отиде до кабинета на кмета, трябваше да се премине първо през охраната на входа (която продължава да пази и сега), а след това през еднопроходната въртяща се бариера преди стълбите за втория етаж. Сега устройството вече е премахнато и това прави впечатление на посещаващите сградата граждани от община Брезник. Все пак, ако желаете да се качите до втория етаж, е хубаво да се обадите на охранителя.

Еднопроходната въртяща се бариера е преднанзачена за контрол при влизане в или излизане от работното помещение.

Веднага след полагането си на клетва преизбраният кмет на община Брезник Васил Узунов даде заявка, че ще промени начина си на работа. Прочетете още по темата в публикацията: Кметът на община Брезник Васил Узунов: Започвам по нов начин, надявах се, че всички виждат това, което се случва.

Разгледайте снимки на достъпа до втория етаж преди и след премахването на устройството:

Виж също...

Loading...