Нуждаещи се хора в няколко трънски села все още не са получили храни от първа необходимост от кампанията “Купи и дари”, но Общината ще съдейства за раздаването им

Хранителните пакети от кампанията “Купи и дари” на Интеракт клуб София-Балкан към Софийска математическа гимназия “Паисий Хилендарски” е успяла да достигне до всички освен 3 села в общините Трън и Брезник, като са посетени и няколко селища в Северозападна България, сподели за Zapadno.com Красимир Веселинов.

За тези 3 села са оставени продукти в град Трън, като е съгласувано с общинската администрация, която още утре ще ги занесе в последните села, за да може хората да имат достъп до тях за Коледа. “Оставили сме и 25 пликчета за бедни семейства в района на Бистрица, София. Тях ще ги изнесем в петък. Събрахме достатъчно продукти за над 1 350 торбички, като към момента около 1 260 са вече раздадени. От името на клуба ни благодаря на всички, които ни помогнаха, за да реализираме този проект и тази година, както и на тези, които бяха готови да се отзоват, когато имахме нужда”, добави Красимир Веселинов.

През последните дни нуждаещи се хора в Брезнишко и Трънско бяха зарадвани чрез кампанията “Купи и дари”, която ученици от Интеракт клуб София-Балкан към Софийска математическа гимназия “Паисий Хилендарски” и доброволци. Прочетете още по темата в публикацията: Стотици жители на Брезнишко и Трънско получават основни хранителни продукти, които ученици от София и доброволци разнасят.

Виж също...

Loading...