За включване на коледните светлини в Трън Дядо Коледа и Снежанка пристигнаха с джип вместо с шейна през декември 2018 година – СНИМКИ

Дядо Коледа и Снежанка пристигат в град Трън с джип. Това е гледката отпреди 5 години, която може би някои трънчани все още не са забравили. Моментът е запечатан в архива на Zapadno.com и в следващите редове ще може да си припомните за него.

На 7 декември 2018 година коледните светлини в града край границата бяха включени с богата програма с участието на Дядо Коледа и Снежанка. Тогава те се появиха по нестандартен начин – с джип и полицейски ескорт. С включени светлини патрулка на Районно управление “Полиция”-Трън е направил път на джип, украсен с коледни мотиви – еленски рога и борови клонки. От багажника на джипа радостно са ръкомахали Дядо Коледа и Снежанка, пише в статията отпреди 5 години.

Програмата е включвала поздрав от кмета на община Трън Цветислава Цветкова, раздаване на подаръци за децата, заря, музика и снимки с Дядо Коледа и помощницата му.

Разгледайте снимки от архива на Zapadno.com, които са запечатали моментите по включването на коледните светлини в Трън през декември 2018 година:

Снимки: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...