Без програма в Трън бяха включени коледните светлини въпреки ограниченията покрай пандемията от COVID-19 преди 3 години – ВИДЕО

Пандемията от COVID-19 оказва влияние и на тържественото включване на коледните светлини в град Трън преди 3 години. На 2 декември 2020 година светлините са запалени, но без програма, научаваме от статия на Zapadno.com отпреди 3 години.

Спазването на противоепидемичните мерки с цел недопускане разпространението на коронавируса, които са били наложени тогава, са причината да не е имало програма за събитието. Въпреки това на площада в Трън е имало хора, а кметът на общината Цветислава Цветкова и деца са включили светлини с 10-секундно отброяване. “Децата побързаха да отидат до новата атракция – светещия с различни зимни фигури шадраван. Там със своите родители и роднини си направиха снимки за спомен. Кметът Цветислава Цветкова също направи няколко снимки на коледната украса”, пише в статията на Zapadno.com от началото на декември 2020 година.

Вижте във видеото на Zapadno.com отпреди 3 години как е била включена коледната украса в град Трън (ако четете сайта от мобилно устройство, моля преминете към десктоп версия на браузъра, за да може да гледате видеото в пълен размер):

Виж също...

Loading...