Мачът на победата: Брезничани показаха силна подкрепа за съгражданина С. Гоцев и съотборниците му на срещата срещу ЦСКА

В края на 2023 година волейболният национал Светослав Гоцев е усетил силната подкрепа на фенове от родния му Брезник. Това се е случило по време на мача между волейболен клуб “Левски София” и ЦСКА, видя Zapadno.com.

Волейболният мач се е изиграл на 30 декември 2023 година в зала „Левски София” и е завършил с резултат 3 : 0 (25:22, 33:31, 29:27) в полза на домакините. “Ентусиазирани „сини” фенове напълниха голяма част от трибуните на зала „Левски София” и създадоха страхотна атмосфера за мача, заради което след чудесния му край получиха специалните благодарности от капитана Владислав Иванов. По споразумение между клубовете от няколко години вечните дербита се провеждат без фенове на гостуващия тим”, поясниха от волейболен клуб “Левски София“.

Сред дошлите да подкрепят отбора на “Левски София” са били представители на фен клуба “Сини сърца” – Брезник и фенове от брезнишкото село Ноевци. Феновете от Брезнишко са оказали силна подкрепа за своя съгражданин Светослав Гоцев, който от 2 години е част от редиците на “Левски София”. Волейболният национал не е пропуснал да благодари за подкрепата. “Благодаря за подкрепата на цялата публиката и за специалното присъствие на фен клуб “ СИНИ СЪРЦА – гр. БРЕЗНИК”, който е и моят роден град! СИНИ СЪРЦА БРЕЗНИК”, написа Светослав Гоцев в профила си във Фейсбук.

Снимка: Волейболен клуб “Левски София”

Виж също...

Loading...