На 4 януари слабо ще превали в някои части на страната, през деня над северните райони облачността ще се разкъса и намелее

В четвъртък предиобед ще има облаци с превалявания на запад и на север, а следобед слаб дъжд в западните и в южните райони от страната. Вероятността за валежи ще е 10 %, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури ще бъдат от 7 до 2 градуса, по Черноморието до плюс 7, плюс 5 градуса. Сутринта ще бъде облачно над западните и северни части от страната. Ще има мъгли и ниски облаци в Тракия. В района на София и на Кюстендил слабо ще превали дъжд. През деня над северните райони облачността ще се разкъса и намалее, а на юг ще се увеличи. Слаби дъждове в Тракия се очакват късно следобед и през нощта.

Вятърът ще бъде слаб със скорости до 20 километра в час от запад. По високите части на планините ще духат свежи ветрове от запад със скорости до 40 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 7 до 13 градуса, на север от планините до 16 – 17 градуса, по Черноморието 11 – 12 градуса

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

.

Виж също...

Loading...