Ремонтираната спортна зала в Трън започна да се разпада година след ремонта за половин милион лева – СНИМКИ

Част от тавана на една от козирките на спортната зала в град Трън вече липсва. Причината няма как да бъде, тъй като сградата е стара, защото преди малко повече от година тя беше ремонтирана, предаде репортер на Zapadno.com.

На 8 януари обективът на сайта засне как част от тавана на козирката откъм река Поток, както и казват трънчани, е паднала. На нейно място има дупка, а парчета от шпакловката са в коритото на реката, която се влива в Ерма. Тук е важно да се уточни, че това е задният вход на спортната зала на улица “Тако Пеев”. Предният вход се намира откъм паркинга и засега козирката там е в добро състояние.

Ремонтът на спортната зала беше извършен през 2022 година от фирма, на която Община Трън плати над 500 хиляди лева. Парите бяха одобрени през лятото на 2022 година от Министерски съвет, а ремонтът беше един от дългоочакваните от трънчани.

Това е вторият случай в Трън, в който през последните 6 години ремонтирана козирка на обществена сграда се разпада. В началото на 2018 година част от тавана на една от козирката покрай откритата сцена на народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895” се разпадна. Причината тогава беше снеготопенето. Проблемното пространство беше ремонтирано и към днешна дата е в добро състояние. Остава да видим кога ще ремонтират една от козирките на ремонтираната спортна зала в Трън.

Разгледайте снимки, които обективът на Zapadno.com засне на падналата част от тавана на козирка на спортната зала в Трън:

Виж също...

Loading...