Търсят началник за отдел в Бюро по труда за област Перник, минималият размер на заплатата е 933 лева

Агенция по заетостта влиза в ролята на работодател и обяви свободни работни места, за да попълни своя екип. Търсят се 21 кандидати за началници в отдел „Разплащания по програми и проекти и финансови дейности” на дирекции “Бюро по труда” в страната. Сред дирекциите е тази за област Перник, видя Zapadno.com.

Сред основните функции, осъществявани от началника на отдел „Разплащания по програми и проекти и финансови дейности” на дирекция “Бюро по труда”-Перник са осъществяване на контрол на счетоводната отчетност, изготвяне на месечни, тримесечни и годишни отчети за касовото изпълнение на бюджета и други дейности.

Основната месечна заплата за длъжността се определя в границите от нормативно определения минимален размер на основната месечна заплата за съответното длъжностно ниво в рамките на I (първа) степен до нормативно определения максимален размер на основната месечна заплата за съответното длъжностно ниво в рамките на III (трета) степен: от 933 лева до 3 100 лева, в зависимост от професионалния опит.

Минималният професионален опит за заемане на длъжността е 3 години, а изискваната минимална образователна степен – бакалавър. Конкурсът ще се проведе чрез тест за познания от професионалната област на длъжността и относно администрацията и интервю. Крайният срок за подаване на документи е до 19 януари.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...