Бивш директор на държавното горско стопанство в Брезник се пенсионира след като придоби необходимите възраст и трудов стаж

Един от бившите директори на “Държавно горско стопанство-Брезник” се пенсионира, съобщиха за Zapadno.com от пресцентъра на Югозападното държавно предприятие.

Четирима служители на Югозападното държавно предприятие, придобили необходимите възраст и трудов стаж, получиха днес предизвестия за пенсиониране. Един от тези служители е инженер инженер Василий Маринковски, който пое ръководството на горското стопанство в Брезник през пролетта на 2023 година. Той беше директор на териториалното поделение към Югозападното държавно предприятие до есента на миналата година, когато за ръководител беше назначен инженер Юлий Сираков. След рокадата инженер Маринковски беше назначен за началник на отдел в Югозападното държавно предприятие.

Ръководството на Югозападното държавно предприятие благодари на четиримата пенсионирани служители за всеотдайността и им желае здраве и спокойни моменти със семействата им.

Виж също...

Loading...