Във вторник следобед ще се заоблачи с облаци от високия етаж, дневните температури ще са по-високи, а снегът в населените места ще се топи

Във вторник сутринта ще бъде студено с минимални температури от минус 10 до минус 5 градуса, в западните полета до минус 15, минус 18 градуса. Снежната покривка в населените места бавно ще се топи, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури ще бъдат от -6, до -12 градуса, в западните високи полета -15 до -17 градуса, по Черноморието до -3, -1 градуса. Денят ще започне с мъгли и ниски облаци. През деня ще бъде слънчево като следобед ще са заоблачава с облаци от високия етаж.

Вятърът ще бъде слаб до умерен със скорости до 25 километра в час от северозапад. По високите части на планините ще духат свежи ветрове от северозапад със скорости до 40 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 1 до 6 градуса, в центрлните части от Дунавската равнина и по Черноморието 7 – 8 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...