Главният секретар на МВР: Поведението на полицаите на терен в област Перник трябва да се промени – ВИДЕО

Поведението на полицаите на терен в област Перник трябва да се промени. Това каза на пресконференция главният секретар на МВР главен комисар Живко Коцев, предаде репортер на Zapadno.com.

По-рано днес в сградата на Областна дирекция на МВР-Перник се състоя пресконференция, в която участваха главният секретар на МВР, директорът на регионалната полицейска структура и представители на други институции. Темата беше работата на областната дирекция на МВР в региона през изминалата 2023 година. На въпрос на Zapadno.com в коя насока служителите в Областна дирекция на МВР-Перник трябва да наблегнат, за да подобрят работата си, главният секретар на силовото ведомство отговори: “Пропускът е очевиден. Всички го наблюдаваме. Това е поведението на полицая на терен, на улицата, на униформения полицай. На отношението към гражданите. Това искаме да се промени. Съвършено нов подход в комуникация и взаимоотношения с гражданското общество. В крайна сметка ние сме тези, които браним сигурността и спокойствието. Така че това е приоритет на приоритетите”, каза главният секретар на МВР главен комисар Живко Коцев.

Вижте във видеата на Zapadno.com какво още каза главният секретар на МВР (ако четете сайта от мобилно устройство, моля преминете към десктоп версия на браузъра, за да може да гледате видеото в пълен размер):

Виж също...

Loading...