Максималните температури в четвъртък ще бъдат между 7 и 12 градуса, но през нощта срещу петък бързо ще се понижат

В четвъртък сутринта ще бъде студено и ветровито с минимални температури от 3 до минус 3 градуса, по Черноморието до 2 градуса, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури ще бъдат от 3 до -2 градуса, в западните високи полета до -3 градуса, по Черноморието до 2 градуса. Денят ще започне с ветровито време и разкъсана облачност, значителна над източните и западни райони. Облаците от запад на изток ще се увеличат. Следобед ще превали дъжд и сняг в западните и централните части с условия за поледици. През нощта ще превали и по Черноморското ни крайбрежие. Температурите ще се понижат бързо.

Вятърът ще бъде умерен със скорости до 30 километра в час от запад. По високите части на планините ще духат свежи до силни ветрове от северозапад със скорости до 50 километра в час. Ще се понижат температурите. Максималните температури ще бъдат от 7 до 12 градуса, по Черноморието 8 – 10 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Виж също...

Loading...