Как се дават пари в Брезник: 17 члена уреждат реда и начина на отпускане на еднократна финансова помощ от Общинския съвет

17 са членовете в правилата за отпускане на еднократна финансова помощ от Общински съвет-Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Още на 8 декември миналата година читателите на Zapadno.com научиха, че брезнишките общински съветници ще решават за отпускането на еднократна финансова помощ по разчетени правила. Доскоро еднократните финансови помощи се отпускаха по параграф 42-14 “обезщетения и помощи по решение на Общински съвет” без ясни правила, а след дебатиране на заседание на общинските съветници. Прочетете още по темата в публикацията: Брезнишките общински съветници вече отпускат еднократни финансови помощи по правила, които приеха след 20-минутно дебатиране.

Правилата уреждат реда и начина за отпускане на еднократна финансова помощ за задоволяване на инцидентно, непредвидимо и извънредно възникнали здравни, образователни, комунално-битови потребности на лица и семейства от бюджета на Общински съвет-Брезник. Това гласи член 1 в раздела за общи положения на правилата, които може да прочетете като натиснете тук.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...