Тест драйв в Брезнишко: ТВ предаване показа възможностите на Mercedes по отсечки из общината – СНИМКИ

Новият модел на Mercedes-Benz CLE 300 Coupé беше тестван по пътни отсечки в община Брезник, видя зоркото око на Zapadno.com.

Телевизионното предаване за автомобили “Колела”, което се излъчва по телевизия Bulgaria ON AIR, показа част от възможностите на “Мерцедес”-а. За по-малко от 5 секунди автомобилът може да развие скорост от 100 километра в час. Максималната му скорост, което може да достигне, е 250 километра в час. Скоростната кутия е автоматична. Подробности от теста бяха излъчени миналата неделя и снощи, в четвъртък.

Водещият и автор на предаването “Колела” Константин Томов обясни какви са възможностите на автомобила зад кадър, но и пред камера, на фона на “Мерцедес”-а и летището край Брезник. За изпробване на колата са избрани отсечките до Църногорския манастир “Свети Свети Безсребреници Козма и Дамян” над село Гигинци, която освен с живописни гледки, е известна и с остри завои – подходящи за тест драйв. Друга отсечка в общината е между брезнишките села Кошарево и Бегуновци, която е част от третокласен път 8114. Камерата на предаването е заснела и няколко кратки кадъра с пейзажи от Брезнишко.

Разгледайте кадри от тест драйва на “Мерцедес”-а, направен от предаването “Колела” и излъчени по Bulgaria ON AIR:

Кадри: Bulgaria ON AIR

Виж също...

Loading...