Ремонт на ремонта в Трън: Оправиха тавана на една от козирките на спортната зала, който наскоро падна

Една от двете козирки на спортната зала в град Трън е ремонтирана след като таванът и падна, предаде репортер на Zapadno.com.

На 8 януари обективът на сайта засне как част от тавана на козирката откъм река Поток, както и казват трънчани, е паднала. На нейно място имаше дупка, а парчета от шпакловката бяха в коритото на реката, която се влива в Ерма. Тук е важно да се уточни, че това е задният вход на спортната зала на улица “Тако Пеев”. Предният вход се намира откъм паркинга и засега козирката там е в добро състояние. Прочетете още по темата в публикацията: Ремонтираната спортна зала в Трън започна да се разпада година след ремонта за половин милион лева – СНИМКИ.

В началото на месец февруари частта от тавана на козирката, която беше компрометирана, вече е оправена и с нова шпакловка.

Ремонтът на спортната зала беше извършен през 2022 година от фирма, на която Община Трън плати над 500 хиляди лева. Парите бяха одобрени през лятото на 2022 година от Министерски съвет, а ремонтът беше един от дългоочакваните от трънчани.

Виж също...

Loading...