Утре времето ще се задържи топло с облачност на изток и повече слънчеви часове на запад, температурите ще достигат до 20 градуса

В четвъртък през деня ще се задържи топло с облаци над източните райони и повече слънце на запад, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури ще бъдат от 8 до 3 градуса, в западните полета около 0 градуса, в североизточните райони и по морския бряг до 8 – 10 градуса. Предиобед над страната ще има облачност от високия етаж, значителна над Северна и над Източна България. Следобед от запад на изток облаците ще намаляват. Повече облаци ще има над източните райони.

Вятърът ще бъде слаб до умерен със скорости до 30 километра в час, от югозапад. По високите части на планините ще духат умерени ветрове от югозапад със скорости до 30 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 13 до 19 градуса, на север от планините, в Дунавската равнина, до 20 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...