В борбата срещу престъпността в над 10 трънски села влизат полицейски служители, за да проведат разговори с местните жители

12 села на територията на община Трън са включени в месечния график за посещения от мобилни полицейски екипи, предаде репортер на Zapadno.com.

Във втория месец на настоящата година полицейски служители ще посетят трънските села Мрамор, Кожинци, Горочевци, Студен извор, Костуринци, Еловица, Стайчовци, Горна Мелна, Долна Мелна, Шипковица, Дълга лука и Лева река.

Днес, 8 февруари, са планирани посещения в селата Мрамор, Кожинци и Горочевци, а на 15 февруари ще бъдат посетени хората в Студен извор, Костуринци и Еловица. На 22 февруари полицаи ще бъдат в Стайчовци, Горна Мелна и Долна Мелна, а на 29 февруари – Шипковица, Дълга лука и Лева река.

Полицейските екипи ще бъдат сформирани със служители на реда от отдели “Охранителна полиция” и “Криминална полиция” към Областна дирекция на МВР-Перник. Полицейските посещения ще се извършват по указания, които са разпоредени с разпоредително писмо на главния секретар на МВР от 17 август 2022 година.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...