С нови попълнения отборът на “Чорни” (Брезник) стартира с подготовката преди новия футболен сезон

“Чорни” (Брезник) започна подготовка за предстоящия сезон с контрола срещу доскорошния участник в “Трета лига” тима на “Надежда” (Доброславци), съобщиха от брезнишкия футболен.

Двубоят се проведе на не много поддържания стадион в село Доброславци. Срещата започна добре за брезничани, но след няколко пропуска, тимът от Доброславци се съвзе и пое иницииативата. След добра контра атака отборът домакин вкара за 1:0. “Надежда” проведе няколко отлични атаки и до края на полувремето вкараха за 2:0, отбелязаха от “Чорни”.

Второто полувреме стартира и футболистите от Брезник показаха, че неслучайно заемат първата позиция в “А Областна група” в Перник и набързо върнаха 2 гола след попадения на Мартин Несторов и Емил Пантелеев. Футболистите на “Чорни” могат да съжаляват, че не отбелязаха още попадения, докато отборът на Доброславци се беше почти предал след неспирните атаки на брезничани.

В последните 10 минути на мача футболистите и на двата отбора станаха свидетели на няколко меко казано неадекватни съдийски отсъждания, на които дори отбора домакин се изненада. Така след последователно отсъдени дузпа и няколко странни нарушения отборът на Доброславци взе превез с 4:2.
В последната минута тимът на “Надежда” проведе страхотна многоходова комбинация и заслужи победата, добавиха от футболния клуб на Брезник.

За “Чорни” Брезник участие взеха две от трите нови зимни попълнения – Пресиян Първанов и Павел Павлов, които се включиха страхотно! Тимът от Брезник благодари на Доброславци за добрите условия и коректната игра и пожелава успех в първенството!

Другата седмица подготовката на брезничани продължава и в събота “Чорни” ще проведе контрола с друг първенец в Столичната “Четвърта лига” – тима на “Годеч” на изкуствения стадион на “Локомотив” – София.

Снимка: футболен клуб “Чорни” (Брезник)

Виж също...

Loading...