В четвъртък в следобедните часове над западната половина от страната облачността ще се разкъсва, а на изток времето ще е дъждовно

В четвъртък от север ще се пренася студен и влажен въздух, с ръмежи но Черноморското крайбрежие. Вероятността за валежи ще е 65 %, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури ще бъдат от 6 до 1 градуса, по високите западни полета до 0 градуса, по Черноморското крайбрежие до 2 – 4 градуса. От североизток ще се заоблачава като предиобед по Черноморието облачността бързо ще се увеличава. Следобед западната половина от страната ще има разкъсана облачност, а на изток времето ще бъде дъждовно.

Вятърът ще бъде слаб до умерен със скорости до 30 километра в час, от скеверозапад. По високите части на планините предиобед ще духат умерени ветрове от северозапад със скорости до 30 километра в час, постепенно ще отслабват. Максималните температури ще бъдат от 9 до 14 градуса, по Черноморието до 8 – 9 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Виж също...

Loading...