Времето в петък чувствително ще се затопли с максимални температури до 20 градуса, през нощта, срещу събота, облаците ще се увеличават

На 23 февруари времето чувствително ще се затопли с облаци от запад и усилване на вятъра, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури ще бъдат от 7 до 2 градуса, по Черноморието до 4 – 5 градуса. Сутринта мъглите в поречията и във високите западни полета ще се разсеят. Предиобед ще бъде слънчево. Следобед от запад ще се заоблачи с облаци от високия етаж. През нощта, срещу събота, облаците ще се увеличават.

Вятърът ще бъде слаб със скорости до 20 километра в час, от юг. По високите части на планините ще духат умерени ветрове от югозапад със скорости до 30 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 13 до 18 градуса, на север от планините в района на Русе до 19 – 20 градуса, по Черноморието до 14 – 15 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...