Районното полицейско управление на Трън посреща граждани с нов вход и обновена табела – СНИМКИ

Входът на Районно управление-Трън за граждани и служители вече е нов и “гледа” към центъра на града, предаде репортер на Zapadno.com.

От около седмица на полицейското управление е поставена нова табела, която замени старата такава, стояща на сградата десетилетия. Новата табела е съобразена с изгледа на тази над входа на сградата на Областна дирекция на МВР-Перник.

Доскоро входът за полицейското управление беше откъм служебния паркинг на подразделението на МВР. След извършени промени през последните няколко години и преместване на институция и офис на партия, сградата вече се използва само за нуждите на Районно управление-Трън. Прочетете още по темата в публикациите: Земеделската служба на Трън ще остане в града, но ще се премести в друга сграда, поради необходимост от ремонт на полицията и Казусът с местенето на Службата по земеделие в Трън е започнал преди няколко години, но предлаганите места се оказали неподходящи.

Новият вход към полицията в града край границата със Сърбия посреща граждани с приятна атмосфера и вътре. Вляво след входа е поставено информационно табло с тарифи за такси на сектор “Български документи за самоличност”.

Разгледайте снимки от новия вход на Районно управление-Трън, които обективът на Zapadno.com засне:

Виж също...

Loading...