Утрото в понеделник ще започне с ниски облаци и мъгли ще се стелят в западните райони и по Черноморието, валежи не се очакват

В понеделник минималните температури ще бъдат от 8 до 4 градуса, по Черноморието до 7 градуса, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Денят ще започне със значителна облачност над страната. Ниски облаци и мъгли ще се стелят в западните райони и по Черноморското ни крайбрежие. През деня облаците ще се разкъсват и намаляват от запад на изток, като по Черноморието ще се задържи облачно. През нощта, срещу вторник, от запад отново ще се заоблачи. Валежи не се очакват.

Вятърът ще бъде слаб до умерен със скорости до 25 километра в час, от север-северозапад. По високите части на планините ще духат свежи ветрове от северозапад със скорости до 40 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 13 до 18 градуса, по Черноморието до 10 – 12 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...