Футболистите на “Чорни” (Брезник) загряха за полусезона с последен контролен мач, следващата седмица отборът ще играе срещу тима на Ковачевци

Последен контролен мач преди началото на полусезона е изиграл мъжкият отбор на футболен клуб “Чорни” (Брезник). Приятелската среща е завършила със загуба за отбора на брезничани, съобщават от футболния клуб.

Контролата се е играла на стадиона в град Брезник, където “Чорни” е посрещнат отборът на “Металург” (Перник). Срещата е завършила с резултат 0 : 1 в полза на гостите от Перник. “Двубоят беше своеобразен финал, тъй като двата отбора са еднолични първенци през първия полусезон в двете пернишки групи. Гостите от Перник доминираха през почти целия двубой, като за минималната загуба важна роля изиграха вратарят на домакините – Васко Тодоров и централният защитник – Емануел Мартинов, които единствено се представиха на висота! Първата част завърши 0 : 0, но домакините от “Чорни” имаха повече поводи за радост, че полувремето завърши без попадения. Втората част протече по-равностойно, но гостите заслужено стигнаха до победата, като дори могат да съжаляват за минималната победа. Футболистите на “Чорни” направиха няколко добри атаки през втората част, но трябва да подобрят формата си, ако искат да продължат перфектната серия от първия полусезон! Отборът на брезничани пожелава успех на колегите от “Металург” и се надяват двата отбора да продължат с добрите игри и да останат първенци в двете окръжни групи на Перник, за да изиграят достоен финал”, съобщиха от футболен клуб” Чорни”.

Следващата седмица стартира полусезона, а първият редовен мач за брезнишкия отбор ще е срещу футболен клуб “Димитровец” (Ковачевци).

Снимка: футболен клуб” Чорни” (Брезник)

Виж също...

Loading...