Във вторник сутринта ниски облаци и мъгли ще се стелят по Черноморието, а над западните и източни райони облачността ще бъде значителна

Във вторник сутринта по Черноморското крайбрежи ще се стелят ниски облаци и мъгли, а по-късно облачността ще се разкъса, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури ще бъдат от 7 до 2 градуса, по Черноморието до 5 – 7 градуса. Денят ще започне със значителна облачност над западните и над източните части от страната. Ниски облаци и мъгли ще се стелят по Черноморското ни крайбрежие. През деня облаците ще се разкъсват и намаляват от запад на изток, като по Черноморието ще бъде слънчево. Следобед от запад на изток облаците ще се увеличават.

Вятърът ще бъде слаб със скорости до 20 километра в час, от изток-североизток. По високите части на планините ще духат умерени ветрове от североизток със скорости до 30 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 13 до 18 градуса, в северозападните райони до 12 градуса, а по Черноморието до 11 – 12 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...