Желаещи за българската армия? Офисите за военен отчет в Брезник и Трън очакват кандидати за попълване на вакантни длъжности

28 вакантни длъжности във военни формирования на съвместно командване на силите са обявени от Министерство на отбраната. Вакантните длъжности са за войници за приемане на военна служба след провеждане на конкурс на лица, завършили граждански средни или висши училища в страната или в чужбина във военно формирование 22980 – София и военно формирование 28860 – Горна Малина, съобщават от Военно окръжие-Перник.

Кандидатите за обявените вакантни длъжности трябва лично да подадат писмено заявление за кандидатстване във Военно окръжие-Перник или в офисите за военен отчет в общините Брезник, Трън и Перник. Срокът за подаване на документите за кандидатстване е до 8 март.

Офисът за военен отчет в Брезник се намира на първия етаж в сградата на общинската администрация, а този в град Трън е до пощенската станция, срещу Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението”-Трън. В тях може да се получи допълнителна информация за свободните длъжности в редиците на военните формирования.

Обявени са и други вакантни длъжности на срочна служба в доброволния резерв и други военни формирования в страната.

Виж също...

Loading...