Рокади в полицейското управление на Брезник: Нов началник поема брезнишките полицаи, а досегашният ръководител е преназначен в Перник – СНИМКИ

Главен инспектор Борислав Димитров е новият началник на Районно управление-Брезник, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Перник.

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов за временно преназначен на длъжност началник на Районно управление-Брезник е главен инспектор Борислав Димитров. Вчера той бе представен пред състава на районното управление от директора на Областна дирекция на МВР-Перник старши комисар Милчо Милчов. На представянето присъстваха заместникът му комисар Петър Делин, началника на отдел „Охранителна полиция“ комисар Йордан Дундаков, главен инспектор Кирил Иванов – началник сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и бившия началник на Районно управление-Брезник Мартин Тодоров. „Познавам Борислав Димитров като човек и като служител. Това е колега на когото можете да имате пълно доверие. Сигурен съм, че той ще положи усилия, а и вие ще го приемете и заедно ще работите за осигуряване на реда и сигурността в община Брезник“ каза директорът на областната дирекция при представянето. От своя страна новият началник благодари на ръководството и лично на директора старши комисар Милчов за гласуваното доверие и възможността да поеме отговорния пост. „Надявам се всички заедно да изградим добър колектив и да работим в името на гражданите на общината“ каза още Димитров. Предишният началник на управлението Мартин Тодоров е преназначен на длъжност във Второ Районно управление.

Главен инспектор Борислав Димитров е завършил Академията на МВР през 2013 година. Започнал е работа в дирекция „Миграция“ в столицата. Впоследствие е преназначен в сектор „Пътна полиция“ при Областна дирекция на МВР-Перник. По-късно е бил назначен в Икономическа полиция при столичното Шесто Районно управление, а през 2016 година е назначен като инспектор в сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при Областна дирекция на МВР-Перник. Награждаван е многократно с обявяване на благодарност и писмени похвали за постигнати високи резултати в служебната дейност.

Разгледайте снимки от представянето на новия началник на полицията в Брезник:

Снимки: Областна дирекция на МВР-Перник – пресцентър

Виж също...

Loading...