Новият шеф на полицията в Брезник е дългогодишен вратар на футболен клуб “Черногорец” (Ноевци)

Новият началник на Районно управление-Брезник главен инспектор Борислав Димитров е дългогодишен вратар на футболен клуб “Черногорец” (Ноевци), съобщиха за Zapadno.com от тима.

Именно главен инспектор Борислав Димитров пази вратата на ноевчани през 2022 година, когато стават областен шампион след инфарктна победа след дузпи над футболен клуб “Чорни” (Брезник). Новият началник на полицията е трупал футболен опит като юноша на професионален футболен клуб “Левски” (София).

Главен инспектор Борислав Димитров беше представен като ръководител на полицейското управление в Брезник на 29 февруари пред ръководството на Областна дирекция на МВР-Перник и брезнишки полицаи. Главен инспектор Борислав Димитров е завършил Академията на МВР през 2013 година. Започнал е работа в дирекция „Миграция“ в столицата. Впоследствие е преназначен в сектор „Пътна полиция“ при Областна дирекция на МВР-Перник. По-късно е бил назначен в Икономическа полиция при столичното Шесто Районно управление, а през 2016 година е назначен като инспектор в сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при Областна дирекция на МВР-Перник. Награждаван е многократно с обявяване на благодарност и писмени похвали за постигнати високи резултати в служебната дейност. Прочетете още по темата в публикацията: Рокади в полицейското управление на Брезник: Нов началник поема брезнишките полицаи, а досегашният ръководител е преназначен в Перник – СНИМКИ.

Снимка: футболен клуб “Черногорец” (Ноевци) – архив

Виж също...

Loading...