Щастлива споделеност в детска градина “Брезица”: Деца, родители и учители проправиха път на пролетта в Ден на отворените врати – СНИМКИ

Ден на отворените врати се е провел вчера, 1 март, в детска градина “Брезица” в град Брезник и в групата в село Ноевци, съобщи за Zapadno.com директорът на детското заведение Емилия Алексова.

По време на инициативата, посветена на Баба Марта, във всички групи в детската градина в Брезник са отворили работилници за прекрасности за деца и родители. В I-ва група са изработвани картички, във II-ра група – мартеници, в III-та група – пролетни венци, а в IV-та група е оформена пролетно-великденска изложба. Материалите са били подготвени от учителския колектив, който се е погрижил да осигури чай, кафе и вода за родителите.

В Деня на отворените врати са прекрачили прага на детската градина в Брезник и групата в Ноевци по-голямата част от родителите на децата. Целта на инициативата е чрез общи дейности родителите да почувстват атмосферата на детската градина и да видят как се възпитават и отглеждат малчуганите. Това е възможност майките и бащите да съпреживеят емоциите на своите деца, които обучението в “Брезица” им доставя, поясни за Zapadno.com Емилия Алексова.

На празничния 1 март Баба Марта е посетила малчуганите, родителите и учителите в детското заведение.

Денят на отворените врати в “Брезица” се провежда ежегодно, но по различно време на годината.

Разгледайте снимки с част от моментите на Деня на отворените врати в детска градина “Брезица”:

Снимки: Емилия Алексова

Виж също...

Loading...