3 март в Трън ‘2024 – моменти от тържествената програма за празника – ВИДЕО

Трънчани и гости на град Трън изпълниха пространството пред откритата сцена на народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895” за отбелязването на националния празник на България – 3 март, предаде репортер на Zapadno.com.

Тържествената програма започна в 12:00 часа с издигането на знамето на Република България, до което стоеше знаменосец с флага на Европейския съюз. Първото участие от сцената започна с танц под музикалния съпровод на песента за Райна Попгеоргиева. Участие в програмата взеха средно училище “Гео Милев”, детска градина “Ален мак”, Център за обществена подкрепа “Дъга” и народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895”. Прочетете и разгледайте снимки по темата в публикацията: Навръх 3 март трънчани представиха програма с патриотични песни, народни танци и родолюбиви рецитали – СНИМКИ.

Вижте във видео репортажа на Zapadno.com моменти от тазгодишното честване на празника (ако четете сайта от мобилно устройство, моля преминете към десктоп версия на браузъра, за да може да гледате видеото в пълен размер):

Виж също...

Loading...