Учениците от начален етап в училищата в област Перник могат да покажат своята любима здравословна храна чрез апликации за конкурс

Учениците от начален етап на образование (I – IV клас) от училищата на територията на област Перник могат да се включат в конкурс на тема „Моята любима здравословна храна”. Конкурсът не е предназначен за школи по приложни изкуства, съобщиха от Регионална здравна инспекция-Перник.

Техниката, която е необходимо да се използва при създаване на творбите е апликация, като вложките могат да бъдат цветни картони, цветна хартия, плат, хербаризирани листа, пайети и други, а основата – картон. Творбите е важно да отговарят на зададената тема и да бъдат представени върху основа с формат А4 (210 сантиметра x 297 сантиметра).

Крайният срок за получаване на апликациите 30 април на адреса на Регионална здравна инспекция-Перник, която организира конкурса. Творбите е необходимо да бъдат придружени с формуляр за участие в конкурса. До журиране ще се допускат само творбите, които отговарят на регламента, уточняват от институцията.

Снимка: pixabay.com

Виж също...

Loading...