Безплатен транспорт за жители на Брезник и района до работното място предлагат от търговската верига “Фантастико”

Безплатен транспорт до работа и атрактивно възнаграждение предлагат супермаркети „Фантастико“ за жителите на Брезник и района, съобщиха за Zapadno.com от търговската верига.

Супермаркети „Фантастико“ дават възможност за работа на жителите на град Брезник и близките населени места, като им предлагат атрактивно възнаграждение и безплатен транспорт до работното място. От веригата търсят амбициозни колеги за следните три позиции в своите супермаркети:

касиер-аранжор;

продавач-консултант;

обслужващ кулинарен щанд.

Основните задачи, спрямо длъжността, са:

Зареждане на стоките в търговската зала;

Желание за обслужване на клиенти;

Възможност за работа на смени;

Екипност и динамичност;

Правилно етикетиране на стоките;

Грижа за хигиената на работното място.

Освен атрактивно възнаграждение, супермаркети „Фантастико“ имат бонусна система за постигнати резултати и възможност за гъвкаво работно време. За служителите ще бъде осигурен и безплатен превоз от Брезник до работното място в София.

Всеки служител получава широк пакет от социални придобивки, включващ 200 лева ваучери за храна на месец, карта за отстъпка при пазаруване в обектите на компанията, допълнително здравно осигуряване, безплатни профилактични прегледи, карта Multisport на преференциална цена и други. Сред останалите придобивки са ваучери за празници, ваучери при раждане на дете, подарък при пенсиониране и допълнителен ден отпуск за отбелязване на лични моменти.

Компанията осигурява въвеждащо обучение и всекидневна подкрепа, както и възможност за кариерно развитие.

Варианти за кандидатстване са чрез изпращане наавтобиография с посочената позиция, за която се кандидатства на: https://www.jobs.bg/job/7307969; подаване на кандидатура във всеки един супермаркет от веригата; подаване на автобиография в централния офис на ФАНТАСТИКО ГРУП на улица “Момина сълза“ 14А в квартал” Симеоново” в София.

Всеки, който търси сигурно и коректно работно място, може да кандидатства и на сайта на компанията https://www.fantastico.bg/careers.

ФАНТАСТИКО ГРУП е българска семейна компания. В портфолиото ѝ влизат 45 супермаркета, търговски център Sky City Mall, боулинг залите MegaXtreme Bowling, ресторанти My Choice и клуб Joy Station. Днес в компанията работят около 3 400 души, които са част от един професионален, сплотен и отговорен екип.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...