След грешката за Трън в национален телевизионен ефир объркаха името на Брезник в репортаж за ремонта по пътя за Сливница – ВИДЕО

Името на град Брезник беше объркано в национален телевизионен ефир при представянето на репортаж за ремонт на пътя за Сливница, видя Zapadno.com.

“Повече от три месеца жители на три села живеят блокирани и без връзка с града, тъй като обещаният ремонт на пътя, който свързва Сливница и Брезница, е започнат, но изведнъж е спрян”. С този увод започва репортаж на NOVA за ремонта на третокласен път 811 в участъка от град Сливница до село Ракита. Пътят свързва общините Брезник и Сливница.

Погрешно е съобщено името на Брезник и е объркано с Брезница. Всъщност Брезница е гоцеделчевско село с население около 3 500 души. Грешката е незначителна, но все пак е факт. Важното е, че първо NOVA, като медия, представя наболялата тема с ремонта на пътя между Брезник и Сливница.

Снощи във вечерната новинарска емисия на NOVA беше показан репортаж за динозавърското находище край Трън, но вместо като град, населеното място бе представено за село.

Вижте във видеото на NOVA репортажа с грешката, свързана с Брезник (aко четете сайта от мобилно устройство, моля преминете към десктоп версия на браузъра, за да може да гледате видеото в пълен размер):

Виж също...

Loading...